Pagrindinė svetainė

Barboros Radvilaitės g. 8, 01124 Vilnius
Tel.: +370 5 261 1190, 261 2540
Faks. +370 5 261 2607
El. p. lnkc@lnkc.lt

Naujienos
Lietuvos nacionalinio kultūros centro leidinių jau galima įsigyti elektroniniame knygyne
2021-04-19

 

Nuo šiol Lietuvos nacionalinio kultūros centro išleistų natų, knygų, garso, vaizdo ir kitų leidinių galima įsigyti ir internetu. Elektroniniame knygyne skaitytojai turės galimybę norimų leidinių išsirinkti net iš 11 kategorijų sąrašo, apimančio per 150 publikacijų.

Lietuvos nacionalinis kultūros centras rengia ir leidžia metodinę literatūrą, garso ir vaizdo įrašus kultūros ir švietimo specialistams, žurnalą „Būdas“, publikacijų serijas: „Lietuvių chorų muzikos antologija“, „Gyvoji tradicija“, „Dainos iš visos Lietuvos“, „Lietuvių liaudies instrumentinė muzika“, choreografinio folkloro rinkinius, studijas ir kitus spaudinius apie muzikinį, choreografinį folklorą, tautinius kostiumus, taip pat repertuarą mėgėjų meno kolektyvams (pjeses, muzikos leidinius chorams, vokaliniams ansambliams, orkestrams, liaudiškoms kapeloms, liaudiškų šokių grupėms) bei Dainų šventės tradiciją ir įvykius atspindinčius leidinius.

E. knygyne https://eknygynas.lnkc.lt/ užsisakius leidinių, atsiskaityti galima įprastu banko pavedimu. Prekes pristato Lietuvos paštas.

Informaciją teikia Lietuvos nacionalinio kultūros centro specialistas-vadybininkas Alfredas Mickus el. paštu alfredas.mickus@lnkc.lt.