Pagrindinė svetainė

Barboros Radvilaitės g. 8, 01124 Vilnius
Tel.: +370 5 261 1190, 261 2540
Faks. +370 5 261 2607
El. p. lnkc@lnkc.lt

Naujienos
Birštone prasidėjo dvi dienas truksiantis Lietuvos kultūros centrų vadovų seminaras
2021-11-09

 

Š. m. lapkričio 9–10 d. Lietuvos nacionalinis kultūros centras Birštone organizuoja Lietuvos kultūros centrų direktorių, jų pavaduotojų seminarą.

Pirmąją seminaro dieną dalyvius pasveikino ir kultūros aktualijomis dalijosi LR kultūros viceministras Albinas Vilčinskas. Diskusiją aktuliais kultūros klausimais moderavo Lietuvos nacionalinio kultūros centro direktorius Saulius Liausa. Saugumo ekspertas Egidijus Gailiūnas seminaro dalyviams skaitė paskaitą apie informacinius pavojus, kaip juos atpažinti ir pasiruošti, vadybos konsultantė ir organizacijų vystymo ekspertė Diana Polivonienė – apie darbo prasmės ir krypties kūrimą pokyčių aplinkoje ir komunikaciją.

Antrąją seminaro dieną vidinės organizacijų kultūros formavimo ekspertas Mindaugas Vidugiris kultūros centrų vadovams dėstė apie tarpasmeninių ryšių kūrimą ir pasitikėjimą komandoje. Vadovų kompetencijas analizavo ir su švietimo sistema lygino VDU Švietimo akademijos profesorė Dalia Survutaitė. Jaunimo politikos formavimo aspektus Lietuvos regionuose apžvelgė Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Nacionalinės jaunimo politikos skyriaus vyriausiasis patarėjas Juozas Meldžiukas.